Verslag van Lotte en Katrien uit Rosas

Vertrek Antwerpen – dag 1 tot dag 4
Vrijdagavond na school vertrok iedereen richting de Wezenberg om de bus te nemen richting Spanje. Na een zeer rustige busrit (Ja hoor! Dit bestaat!) kwamen we zaterdagmiddag aan in het zonnige Spanje! Nadat de kamers verdeeld waren, trok iedereen zijn bikini of zwembroek aan en werd het strand onveilig gemaakt. De Spanjaarden hebben het geweten dat we aangekomen zijn!

Zondag begonnen de trainingen voor iedereen. Om 8uur werd iedereen aan het ontbijt verwacht en daarna doken alle zwemmers samen in het snelle Spaanse bad. De eerste trainingen werden afgewerkt en we keerden voldaan terug naar het hotel om terug de bikini’s aan te doen en te baseballen, voetballen, te zonnen en de zee in te duiken!

Na het middageten moest iedereen zijn bedje in voor de allereerste siësta en om half 3 vertrokken we weer met de bus naar het zwembad. De eerste weerstandsets werden afgewerkt, techniek werd bijgewerkt door Jonas, Wouter en Hilde en er werd nog goed na-gestretcht om hopelijk blessures te vermijden tijdens de volgende dagen.

Na het avondeten werd er nog heel wat op het strand gespeeld en om 9uur vertrok iedereen naar de kamer. Om 6uur werden de eerste zwemmers gewekt voor de volgende training.

Maandag was de laatste dag goed weer en de meesten zijn ondertussen ook al stevig verbrand. Tegen dat we terug thuis zijn, zal er niet veel meer van te merken zijn, want het goede weer is verdwenen voor de rest van de week.
Er werd nog naar hartenlust gespeeld op het strand en de siësta werd door enkele zwemmers niet in bed gehouden maar op het terras! (Raraa wie zou het geweest zijn!).

Jelle heeft tijdens een van de speelmomenten op het strand nog de baseball bat tegen zijn gezicht gekregen. Donderdag mag hij pas het zwembad terug in.

Na de training hebben de dames (Lotte, Gill, Caroline en Katrien) het haar van Philippe en Emiel wat bijgewerkt. Resultaat: de jongere zwemmers en ouders waren nogal geshockeerd toen ze het te zien kregen.. We houden jullie in spanning tot zaterdagmorgen!

Toen iedereen in zijn bedje lag, hebben Emiel en Philippe, Gill en Lotte nog de schrik van hun leven gegeven door op het terras wat te gaan rondspoken. Verder was het overal zeer stil, de vermoeidheid begint toe te slaan!

Vandaag, dinsdag, was het zeer mistig en heeft het ’s middags pijpenstelen geregend. De zwemmers vertrokken met veel tegenzin richting de bus (ahja ze moesten door de regen) en ’s avonds werd er door de oudste trivial pursuit gespeeld met chocolaatjes.

Eveneens vermoeden we dat de kleine winkeltjes hier goede zaken doen. Ze worden leeggekocht door de zwemmers die hun hongertjes amper nog onder controle krijgen.

Ondertussen slaat de vermoeidheid zeer hard toe. Maar slapen zal er vanavond nog niet echt inzitten. Het is een voetbalmatch met Barça en de kleine voetballertjes hier, zetten heel het hotel op zijn kop. Achja alles beter dan een man die valse liedjes zingt zoals de voorbije jaren!

Slaapzacht en tot het volgende berichtje vanuit Spanje!

Update voor Tom en Matthias
Gill is kakbruin en haar schouder begint lastig te doen
Emiel: knie naar de knoppen en haar is stevig bijgewerkt
Xander: Alles cavaaaa
Caroline: Griepje bijna over en verbrand
Philippe: Trainingsbeest en kaal
Lotte: Amanda is op haar voet gevallen
Katrien: heeft vandaag de dokter een bezoekje gebracht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.