Mededeling van het zwemcomité

Wat we “en petit comité” reeds wisten, hebben de aanwezigen op de laureatenviering van 11 maart live en uit eerste hand kunnen vernemen…

Amand Huylebroeck, bood recent z’n ontslag aan als onze voorzitter van de zwemafdeling van KAZSC.

Eerst en vooral willen we ook via deze weg Amand nog eens van harte en oprecht bedanken voor z’n inzet en gedrevenheid, voor z’n energie en z’n tijd, voor de vele realisaties en de (r)evolutie die de zwemafdeling van KAZC onder zijn voorzitterschap heeft kunnen genieten.

Onder zijn voorzitterschap werd de zwemafdeling groter, gezonder, solider; de zwemmers beter en sneller!

Het is zeker niet ons voorkeurscenario, maar alle begrip Amand dat je er nu voor kiest om in de zwemafdeling een stap terug te zetten, dat je meer beschikbaar moet zijn voor je werk, je bedrijf en personeel, dat je meer quality time wil met Nadia, Jen, Cis en de rest van je familie.

Maar we rekenen en vertrouwen erop dat Amand onze club niet volledig de rug toe zal keren, en dat hij ook in de toekomst actief zal blijven, zij het als ontslagnemend voorzitter van de zwemafdeling, als werkend lid van de club, als actief lid van de zwemafdeling, als official, als supporter van z’n twee jongens, wie weet als gulle sponsor…

En hoe zwemmen we nu verder?

Na rijp beraad besloten we met het zwemcomité niet over één nacht ijs te gaan, ook omdat er niet onmiddellijk iemand zich als kandidaat voorzitter aangeboden heeft.

Tot het einde van het huidige zwemseizoen zal het zwemcomité de taken en verantwoordelijkheden die Amand op zich had genomen collegiaal opnemen en uitoefenen. Dit onder de vleugels en supervisie van Guy De Backer, voorzitter van KAZSC en niet in minst dankzij de enthousiaste, verfrissende en constructieve inzet van Niels Loos die sinds recent, het laatste scoutingwerk van Amand, onze club is komen versterken als sportief coördinator.

Een beloftevolle aanwinst voor de zwemafdeling, voor de trainers en lesgevers, maar vooral voor alle zwemmers van de club.

Dit laat ons als zwemcomité de tijd en mogelijkheid tot beraad en evaluatie. Dit ter voorbereiding van de start van het seizoen 2012-2013, tegen dan met voorzitter!

Heeft u vragen, bemerkingen, suggesties, laat het ons weten: zwemcomite@kazsc.be

Het zwemcomité.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.