S1 & S2 stage Lignano

Heel even een kort verslag van de stage van de S1 en S2 op stage. Jammer genoeg volgt dit pas na de feiten aangezien we ter  plaatste slechts moeizaam op het internet konden.

In ieder geval: klik snel door naar de foto pagina en geniet van de leuke sfeerbeelden.

We kunnen alleszins terugblikken op een zeer geslaagde stage. We hadden ideale trainingsuren en de accommodatie was meer dan prima. We zwommen namelijk in het mooie zwembad waar in 2005 nog het EYOF werd betwist en konden bovendien naar believen gebruik maken van het aangrenzende 25m bad voor specifieke oefeningen. Naast het zwembad was er ook een grote verharde ruimte die zich ideaal leende voor droogtraining en stretching.

Verder was het eten ook prima geschikt, al gaan de meeste zwemmers de komende weken vermoedelijk geen pasta pomodoro en bijhorend groenteslaatje meer aanraken nadat dit dagelijks twee keer op het menu stond 😉

Tussen de trainingen door werd mooi gerust en aangezien het strand op slechts 200m lag konden ze zwemmers daar ook altijd gaan uitblazen.

Op zondagnamiddag hebben we ook even tijd gemaakt om naar het vlakbij gelegen Aquapark te gaan waar de zwemmers mentaal even de batterijen konden opladen.

Tijdens de trainingen hebben we ook verbroederd met de collega zwemmers van Lorelei (zie foto’s) waartegen de S2 in een spannende weerstand set heeft gespard. Wordt ongetwijfeld vervolgd op het BJK!

Last but not least wil ik ook even benadrukken dat onze jongste kampioenen van de S1 zich heel kranig door hun eerste zwemstage hebben gewerkt. Er werd veel gezwommen, stevig gewerkt op het droge en hard gestretcht. Dit zware labeur wordt ongetwijfeld beloond met enkele knalprestaties tijdens het zomercriterium!

Wouter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.