Welkom in de wereld van S1

Het blogpagina dient om iedereen op de hoogte te houden, zo hebben Steffi en ik een nieuw initiatief genomen: vanaf nu zullen we om de 2 maanden ons uiterste best doen om het S1 nieuws up-to-date te houden.

Als eerste willen we hierbij nog iets vermelden over de fietstocht die ondertussen al bij enkele uit de gedachten zijn verdwenen. Toch willen wij langs deze weg laten weten dat het een zeer goed initiatief  was van ons feestcomité. Dit is niet alleen sportief , maar schept daarnaast ook nog eens een heel goede sfeer. Hierbij ook enkele foto’s om het geheugen weer even op te frissen.  Bij deze doen we alvast een oproep naar volgend jaar toe om aan deze fietstocht deel te nemen.

Ondertussen zijn we al eind oktober, maar het zwemseizoen lijkt nog maar net begonnen. Voor onze zwemmers was september één van de drukste maanden van het jaar: de schoolpoort opende zich weer, maar ook de trainingen begonnen opnieuw. Ook dit jaar waren er nieuwe gezichten van de partij. Onze nieuwe aanwinsten zijn: Stef, Frederik, Mike, Saartje en Loeka, maar ook Steffi, de nieuwe rechterhand van mij en plaatsvervanger van Emelie, mogen we hierbij niet vergeten te vermelden. September heeft nog wel wat nieuwtjes met zich meegebracht. Zo zijn Audrey en Saskia geselecteerd voor de BRABO préselectie. Zij zullen elke maand één zaterdag moeten vrijhouden voor deze training. Hiervoor een dikke proficiat! 

Zondag 4 oktober was onze eerste wedstrijd gepland. Zij die meededen: Younes, Bart, Maxine, Saskia, Audrey, Yara, Cédric, Linde en Simon. Zij deden allen hun uiterste best om hun tijd op de 400m crawl te verbeteren en dit konden we ook zien aan de resultaten.Sommigen namen dan ook een aandenken mee zoals Audrey(1), Yara(2) en Saskia(3). Hiervan ook enkele mooie foto’s.

Zondag 11 oktober was de volgende wedstrijd. En dan nog wel de provinciale kampioenschappen. Hier zwommen Yara, Saskia, Jelka en Audrey de 200 schoolslag en Bart de 100 vrije slag. Yara was hier de grote kampioen met een tweede plaats en  mocht naar huis met zilver.

Zondag 18 oktober de tweede dag van de provinciale kampioenschappen. Hier zwommen Yara, Saskia, Jelka en Audrey de 200 vrije slag. En ja hoor, deze keer 2 podiumplaatsen! Audrey goud en Jelka brons.

Ondertussen hebben onze nieuwe eendjes ook hun licentie gekregen en zwemmen zij zondag 1 november hun eerste wedstrijd te Aartselaar.

De benjamins zijn er ook klaar voor! Zij mogen allemaal 200 wissel zwemmen en ik ben er zeker van dat ze dat goed gaan doen.

Zo, genoeg voor deze keer. Hopelijk kunnen we in onze volgende nieuwsbrief nog veel goede resultaten meedelen.

http://picasaweb.google.com/fotoskazsc/WedstrijdGeel4Oktober

http://picasaweb.google.com/fotoskazsc/FietstochtKAZSC28Juni2009

Groetjes,

Steffi en Francy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.