Stage Rosas 2010: een succesverhaal

LS, S1,S2,S3 zijn weer terug thuis van een zwemstage die als een heus succes mag bestempeld worden.  Misschien zat het weer niet echt mee in het begin van de week maar dat kon absoluut geen spelbreker zijn in het geheel. De afsluiter met 22 graden werd des te meer gesmaakt!
De omgeving, het hotel met zijn uitstekende ligging aan het prachtige zandstrand in Rosas deden al snel de toch redelijk lange busreis (16 uur) vergeten.  Eigenlijk zat alles mee: de kamers waren verzorgd, het eten was gevarieerd en met een ruime keuze, de omgeving was ronduit idyllisch te noemen.  Bart had voor een goed gevuld middag programma gezorgd zodat we ook nog een beetje van de rijke cultuur konden opsteken.
(kasteel van Montgri, Figueras en Museum van Dali, Barcelona, Wijnroute, Pals….)

S2 was elke ochtend al vroeg uit de veren om samen met Carl en Francie te trainen in het prachtige zwembadcomplex van Rosas.  Ook in de namiddag – na een heerlijke siesta – hebben zij hun training verder gezet. (4 uur per dag).  De overige groepen S1, S3 en LS trainden in de ochtend met Dirk en Trees en hadden in de nammidag dus tijd om te genieten van het zwembad, het strand, de uitstappen of iets te organiseren op eigen initiatief (mountainbiken, karten…).  Maar ook zij hebben hard getraind en maakten wellicht de vooropgeselde vooruitgang; we zullen het zelf kunnen zien op de eerstkomende wedstrijden.

Ik ben overtuigd dat de hele groep genoten heeft van deze stage en we hopen volgend jaar nóg meer zwemmers én hun ouders (en broers en zussen) enthousiast te krijgen om ook deel te nemen.  Immers hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Met dank aan alle mensen die instonden om van deze stage een succes te maken (zowel organisators als deelnemers)

Tot volgend jaar!

Rosas 2010
Onze groep geniet op het terras van ons stagehotel
Rosas 2010
Genieten van het idyllische uitzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.