Provinciale Kampioenschappen: Dag 1 Lange afstand

De trainingen zijn nog maar 4 weken terug bezig en de eerste wedstrijd stond al op het programma voor velen.

Op de eerste dag van de Provinciale Kampioenschappen was er ’s ochtends voor de A en B zwemmers de lange afstand.
Op de 800meter kwamen maar liefst 12 dames aan de slag. De meest opvallende prestaties kwamen van den S2a Jongeren. Hanne (-1 minuut), Jelka (-1minuut 8 seconden), Saskia (-1minuut 12 seconden), Audrey (-40 seconden) en Yara (-32 seconden). Ook proficiat voor Lara en Jetske die ook zeer goed hun best deden! MAAR.. Die van Wouter (S2b) moesten voor de allereerste keer de 800 meter zwemmen. Proficiat voor Margaux, Jo en Perrine. De zwemmers van de nieuwen trainer van den S2b S, Tom, zwommen boven hun tijden maar behaalden toch als eerste medailles! Lotte zwom zich knap naar een 3e plek en Linsay behaalde een mooie 2e plek!

Daarna was het aan de jongens. Zij mochten hun beentjes goed insmeren voor de 1500meter. Proficiat voor Bram, Seppe, Mattias, Jelle, Stef, Quinten en Dalil: zij zwommen voor de allereerste maal de 1500 meter en Arno zwom zich knap naar een 2e plek. Maar ook onze Jeugdkernzwemmers kwamen aan de slag op de 1500meter. Cis zwom de afstand voor de allerseerste maal en Victor werd knap 2e met een tijdsverbetering van 1 minuut!!