Paco 7/6 : Blind zwemmen, bekers overbrengen en…. Pieter Timmers

paco_logo_0

Op onze Paco zwemfeest van zondag 7/6 werd er gezwommen dat een lieve lust was.

In het eerste spel moest elke club bekers overzwemmen totdat de emmer letterlijk overliep. ZVL uit Lier was zowel bij de jongsten (6-8j) als bij de ouderen (9-12j) de groep die het snelste het water overbracht. Maar ook de andere clubs, Arvicola uit Kalmthout, Arduas uit Heist-Op-den-Berg en natuurlijk ook onze eigen zwemmers (kAZSC) zetten hun beste beentje voor.

Tijdens het aflossingsspel moesten er 2 zwemmers volledig blind zwemmen en 2 met een T-shirt aan. Daarnaast moest een staafje opgedoken worden uit het 3,5m diepe zwembad. En tot grote verwondering van alle aanwezige volwassenen voerden alle groepen deze moeilijke opdracht perfect uit.

Alle zwemmers werden nadien beloond met een mooie Splash medaille. De oudste zwemmers namen ook nog eens zeer enthousiast deel aan de signeer en fotosessie met Pieter Timmers.

Paco 070615Op onze pagina “eigen wedstrijden” vind je de volledige uitslag terug. Zeer snel vind je via de “Foto” link alle nodige foto’s. Heb je een foto laten trekken met Pieter en vind je deze niet terug op onze foto-site, surf dan ook eens naar de fotopagina’s van de andere clubs !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.