Knappe prestaties op Brabo Antwerp Diamond Race

Bijna over de ganse lijn leverden onze zwemmers knalprestaties. Omdat we met de schrik in het hart zitten iemand te vergeten, wachten we het liefst op de verslagen per groep. Welke groep geeft het goeie voorbeeld ?

Organisatorisch waren de Swim-offs een schot in de roos. De temperatuur in de Wezenberg was zelden zo hoog. Het publiek begon te koken. Wij onthouden vooral de spannende finale met onze eigen BRABO-AZSC snelheidsduivels. In de 50m vlinder was er geen kruid gewassen tegen het kanon Kimberly Buys. Gino Stevenheydens won zondag wel de openingsrace van de 50 vlinder, maar moest nipt de duimenleggen tegen zijn Nederlandse tegenstrever in de eindronde. In de spannende halve finale tussen de Mega dames Nina & Sacha, en onze eigen Kim Caluwaerts & Emily Vavourakis, zag het lang naar uit dat ook in deze race minstens 1 AZSC-dame de eindronde zou mogen bekampen. Nick Verscheure won alle voorrondes, maar moest in de ultieme spannend eindronde de duimen leggen. In de 50m schoolslag won Kim Janssens wel de 1ste ronde, maar mocht ze van haar trainer niet voluit gaan in de volgende rondes, om zo haar WK kwalificatiekansen te vrijwaren op de 100m schoolslag van zondag.

In afwachting van alle verslagen, willen we alvast alle AZSC medewerkers van harte bedanken voor de meer dan behoorlijke steen die we bijdroegen aan het Brabo geheel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.