Gezocht : trainers & lesgevers

Om de groei van onze afdeling verder te ondersteunen, zijn wij op zoek naar :

  • een gemotiveerde enthousiaste jeugdsportcoördinator, met minimaal VTS diploma Trainer B Zwemmen (of gelijkgesteld door aantoonbare ervaring), en ervaring in de (jeugd)werking van een sportclub. Wij zoeken een coördinator die zelf geen groep traint, maar onze trainers en lesgevers ondersteunt. In een eerst fase kan u kan rekenen op de ondersteuning van de Brabo jeugdcoördinator.
  • Enthousiaste trainer voor onze S3 competitiegroep (competitiezwemmers die  graag zwemmen, maar die ook nog andere prioriteiten stellen in het leven)
  • Enthousiaste assistent-trainers
  • Lesgevers (aspirant-initiators of initiators) en assistent-lesgevers voor onze zwemscholen in Deurne (Arena) en Berchem(Groenenhoek).
  • Een lesgever voor onze recrea-werking in Deurne (Arena)

Voor de laatste 3 functies is ervaring in de zwemsport is een pluspunt, maar geen absolute vereiste. Enthousiasme en kindvriendelijkheid is wel vereist.

Wij bieden u een vergoeding in functie van uw taken, uw opleidingsniveau en ervaring in de zwemsport, en verder de samenwerking met een enthousiast en dynamisch team van trainers, lesgevers en zwemmers. Wij bieden u de mogelijkheden zich verder te bekwamen in het lesgeven/training geven aan zwemmende jongeren.

Geïnteresseerde kunnen contact opnemen met Amand Huylebroeck via mail op TB130@skynet.be