Francy terecht blij met prestaties op Georges : gem.28 seconden beter

De weken vliegen voorbij. Tijd te kort om na iedere wedstrijd een verslagje te maken voor onze weblog voor S1. Daarom zou ik het fantastisch vinden als er zwemmers en/of ouders zouden zijn die deze taak op zich zouden willen nemen. Er zijn altijd leuke en/of minder leuke anekdotes te vermelden. Dus als er BLOGGERS zich geroepen voelen??

Gisteren tijdens de ziftingen schaal Georges, heeft onze S1 weer het beste van zichzelf gegeven. Een plezier als trainster om te zien en te beleven, hoe jullie even enthousiast aan die, op het eerste zicht, onoverkomelijke 400m crawl opboksen.


Zelfs Morgane die haar evenwicht verliest op de startblok en al bij voorbaat weet dat ze zal uitgesloten zijn, gaat er nog volop tegenaan en verbetert haar tijd met zomaar eventjes 23 seconden! Deze nieuwe tijd komt natuurlijk niet in de officiële tabellen. Maar Morgane liet haar hoofdje niet hangen hoor, met een big smile komt ze nog uit het water!

De gemiddelde tijdsverbetering op deze wedstrijd van S1 was 28 seconden met Jo op kop met 50 seconden!! Gezien het nog maar van oktober geleden was dat we 400m gezwommen hebben, zijn dit weeral schitterende resultaten! Zilver voor Jo en brons voor Maxine. Proficiat meisjes!

Nu genoeg lof. Er zal nog serieus moeten gewerkt worden, en vooral aan keerpunten en starten.

Een terechte opmerking van 1 van onze keerpuntrechters! Ook moeten we nog onze baantjes leren zelf tellen.

Voor Jo was het echter geen enkel probleem om er nog 100m bij te doen. De conditie zat dus wel goed!

Francy