Exploot van onze MASTERS tijdens de Open Brabantse Kampioenschappen

Nadat ons masters aflossingsteam enkele jaren  geleden reeds een europees record vestigden met Agnes Van Obberghen,Eliane  Pellis,Luc Meyten en Jef Van Roy,werden er ditmaal nog grotere plannen  gesmeed.
Eliane had netjes becijferd dat we met ons huidig  team (in een andere categorie, 320/359 jaar) Agnes,Eliane,Jef, en nieuwkomer  Georges Verhelst een goede kans maakten om het wereldrecord 4x200m vrije slag  (nu op naam van een amerikaans team) te verbeteren.
Tijdens de brabantse kampioenschappen was de  gelegenheid er, die dan ook met beide handen werd aangegrepen om nog snel voor  het einde van het jaar dit record op onze naam te brengen.
Op 8 december was het zover, onze ploeg zette haar  beste beentje voor en jawel, het record werd verbeterd,meer zelfs, het werd  verpulverd met maar liefst 53 sedonden!!!
Bij mijn weten is dit het eerste wereldrecord  aflossing voor onze vereniging en prijken we op de wereldrecordlijst als kleine  antwerpse vereniging tussen louter amerikaanse en japanse  verenigingen!!!
Records zijn er om verbeterd te worden en we weten  dus niet hoe lang we op deze tabel zullen prijken, maar eerlijk gezegd, intussen  is het wel zalig genieten.
Dikke proficiat aan ons team.
Jef

2 gedachten over “Exploot van onze MASTERS tijdens de Open Brabantse Kampioenschappen”

Reacties zijn gesloten.