Aandacht! wedstrijd 09.01.2011 zal plaats vinden in Wezenberg

Beste allen
De meesten onder jullie zullen het al vernomen hebben in de wandelgangen of via de pers : afgelopen vrijdag kregen wij tijdens onze trainings- en zwemschooluren af te rekenen met een brand in het zwembad te Berchem.

De schade die deze brand toebracht aan het zwembad is zwaarder dan aanvankelijk gedacht en daarom wordt het zwembad volgens de huidige verwachtingen tot einde januari gesloten.

Wij zijn uiteraard druk doende met het vinden van noodoplossingen.

Voor onze wedstrijd op 9/1 hebben wij, denken we, een waardig alternatief gekregen van de Stad Antwerpen en mogen wij deze wedstrijd laten doorgaan in het 50m zwembad Wezenberg. Wij zullen enkel het aanvangsuur (later) en de finales (200m wissel) moeten aanpassen. We brengen jullie hiervan definitief op de hoogte zodra wij hiervoor het akkoord krijgen van federatie en kamprechter.

Wij begrijpen uiteraard dat sommige clubs en/of trainers hun inschrijving in deze omstandigheden willen annuleren en/of wijzigen. Daarom geven we alle clubs graag uitstel tot zondag om hun inschrijving te wijzigen.

Aan elke club vragen wij daarom ten laatste zondag hun inschrijving te bevestigen en/of ons een overzicht te bezorgen van alle aanpassingen.

Alvast bedankt voor uw begrip,
Mvg
Amand Huylebroeck
Vr. KAZSC