23e Grand Prix International de la Ville de Bruxelles- Challenge Burny – 6 november- Dag 2

Op weg naar het zwembad ontmoeten we op de dag van het offerfeest in het ‘gekleurde deel’ van Laken feestelijk uitgedoste Moslims op weg naar de Moskee. De Brabo-delegatie is stevig uitgedund, vandaag verschijnen enkel de S2AO, zonder Lindsey, aan de start.
Lotte en Gill bijten de spits af met de 200 VS maar hebben de wedstrijd van gisteren nog in hun benen. Bram klopt Arno op de 200 VS met 2.08.93 (kleine 5 sec. eraf) tegen 2.09.72 (-1 sec.) en verdient daarmee een ‘jonge haai’ en een plaats in de finale.
Op de 50 VS zwemmen Gill en Lotte bijna hun besttijd. Lotte verdient een finaleplaats en Gill kijkt uit naar een wedstrijd waar zij kan uitblinken in haar specialiteit. Lindsey zit ondertussen te balen op de tribune..
Op de 50 VS wint Arno (26.59) van Bram (27.20)!

En dan de finales. De Walen hebben gevoel voor dramatiek. Het licht gaat uit en de zwemmers worden onder opzwepende muziek gevolgd door een spotlight begeleid naar hun startblok.
Lotte zwemt een verdienstelijke wedstrijd maar loopt het eremetaal mis. Bram gaat twee keer met de gouden medaille lopen.

Dank je Tom voor je deskundige begeleiding, je tomeloze inzet, je opbouwende kritiek en je inspiratie!

Nota: moest je de tijden van Bram op de uitslag willen verifiëren..
Je vindt ze terug onder ‘Jetske Speeleveld’.
What’s in a name 😉