12+COMP houdt medailles in thuisbad.

Na de vorige wedstrijd vorige week in Beveren (bedankt Pascale voor het verslag) wisten we al dat vele zwemmers hun besttijden al hadden verbeterd dit seizoen. Sommigen zelfs al enkele keren.

De wedstrijd dit weekend in eigen bad voor eigen publiek zorgde voor een thuisvoordeel waardoor de meeste zwemmers ontspannen konden aantreden voor hun wedstrijden.

Voor de 12+COMP werd de wedstrijd op gang “geknald” door Jeroen VDL op de 200WS die goud pakte en een PR zwom.

Daarna begonnen de 200 VS-reeksen. Bij de dames zwom Jo naar een 4e plaats alsook Sophie Clement die haar PR verbeterde met 5sec !

Bij de heren zwom Vincent naar goud met zijn 2e PR op 2 wedstrijden. Quinten zwom naar de 4e plaats en zwom een PR van -8 sec en David behaalde in zijn reeks brons met een PR.

Op de 100 SS zwom Ilvi die vorige week nog tegenslag kende naar goud met een PR van -4 sec.  Charlotte die haar allereerste wedstrijd zwom bij BRABO stond te laat op de startblok waardoor diskwalificatie gelde.

Op de 100 SS voor heren zwom Pjotr naar goud.

Op de 100 RS zwom Jo naar brons, toch licht ontgoocheld aangezien zij enkele seconden boven haar BT zat. Nina werd 4e en zwom een PR van -3sec.

De 100 RS bij de heren zwom Mattias naar een mooie zilveren plak met een PR bij.

 

De 100WS waar vele zwemmers aan deelnamen;
Ilvi zwom naar zilver en verbeterde haar PR en Margaux die juist uit blessure kwam werd 4e en verbeterde haar PR met -4 sec. Sophie Clement die de opdracht had gekregen van de trainer om te knallen onder de 1’20” zwom tot haar eigen verbazing een PR van 1’19″hoog waar ze zelf euforisch tevreden mee was. Zij werd 4e in haar categorie.

Nina zwom een PR van -4 sec en Sofie Van Sprundel zwom ondanks blessureleed maar 1 sec boven haar BT wat als zeer goed mag beschouwd worden met de blessureperikelen die zij kent.

 

Bij de heren op de 100WS niks dan PR;
Vincent zwom naar Goud in een PR, Pjotr naar zilver in een PR, Mathias naar de 4e plaats met een PR van  -11 sec, Quinten naar een PR van – 9 sec en Jeroen knalde weer in zijn reeks naar goud met 1’10″98. David zwom naar zilver met een PR

 

Het koninginnennummer bij de dames (100VS)
Ilvi zwom een PR, Charlotte klokte haar 1ste wedstrijd af met een mooie 1’17
Sophie Clement verbaasde weer zichzelf door op 2 maanden tijd 2x haar PR te verbeteren en zo zilver te veroveren en Sofie Van Sprundel zwom naar goud in haar reeks

Bij de heren;
Vincent zwom naar goud, Quinten zwom naar brons in een PR , Pjotr zwom naar de 4e plaats en Mattias zwom naar de 5e plaats in een PR. Stef zwom een PR.

Jeroen zwom na zijn fenomenale 56.30 in Beveren weer onder de minuut en pakte goud

David nam zilver en verbeterde zijn PR.

 

2 gedachten over “12+COMP houdt medailles in thuisbad.”

  1. Een kleine correctie aan het voor de rest leuk geschreven verslag.
    Om eerlijk te blijven en er voor eens en altijd vanaf te zijn:
    Die 56.30 die ik ‘zwom’ in Beveren moet eigenlijk een 59.3 zijn.
    Maar de organisatie maakte een typfout dus daarom lijkt het zo ‘fenomenaal’ zoals Katrien het beschrijft. 😀

  2. De fenomenaal komt van uw trainer, Jeroen!
    Ik heb enkel het verslag gepost dat ik van Christophe gekregen heb 😉

Reacties zijn gesloten.